Komposit låger fra Global hegn

Du har en dejlig have, du har måske hund eller børn i haven ?

Mange haver er omkredset af hække eller hegn, men mange haver har samme udfordring hvad anlage aflukning af haven.

Aflukning af haven med hegns låger, kan give tryghed på mange måder.

Hegnslåger med låse kan sikre haven begge veje, Global hegn har en havelåge som er med lås på begge sider af lågen, den egner sig godt til aflåsning af haven.

Solide havelåger

Det tjener sit formål til hverdag som en godt solid havelåge, men kan med fordel låses af hvis der skal sikres med børn render ud af haven, eller hunde som hopper op og derved ufrivilligt kan åbne lågen.

Den kan låses hvis man ikke er hjemme, de er særligt brugt som opdeling af forhave og baghave, det giver privat liv i baghaven, så gæster postbude og andre kun kan komme til fordøren.

Med komposit hegns låger fra Global hegn, kan du få havelåger i alle højder og størrelser, der findes standard løsninger som kan sammenbygges med hegn fra samme firma, men der findes stolper til enkelt stående låger.

Ligeledes kan lågerne bestilles til montering på vægge af træ eller muret vægge, der er lavet mange løsninger til de enkelte haves behov.

Komposit hegnslåger, giver muligheder for at vælge mellem flere farver og former for komposit som fyldning til lågerne, bredde højde og låse kan fremstilles efter ønsker.

Global hegn har lavet et nyt hegns profil i 25mm komposit med dobbelt lags belægning, dette komposit profil system kaldes DIY komposit hegn.

Det er som udgangspunkt en Gør Det Selv løsning som indeholder en andre løsning, stolper end GH-systemhegn fra starten af 2004 udviklet.

Hvad søger du af løsning ?

  • Komposit hegn
  • Komposit låger
  • Komposit porte

Der flere løsnigner til dit haveprojekt, bare kontakt din hegns leveradør. En god hegnsleveradør tilbyder special løsninger, uden det skal koste mere ekstra, hos Global hegn klares til standard priser og kun produtions tiden som kan ændres et par uger, mens det fremstilles.

Mangler du en havelåge

Søger du komposit hegn eller hegnslåger ?

Løsnignen er Global hegn.

Komposit hegns løsningen DIY komposit hegn, læs mere og se de skarpe priser på hegn.