blomster kassen fra Global hegn er fremstillet i corten stål

Rusten jern i haven

Vi har fundet et smukt have hegn med rustende stolper

Når du skal bruge jern i haven er det meget vigtigt at der bruges Corten stål, da corten stål er en special blanding af stål / jern som via kobber og andre metaller, giver stålet en overflade som beskytter sig selv mod at ruste.

Rust look i haven
Plankeværket fremstilles som på billede i corten stål, hvor overfladen ruster.

Corten stål holder ca. 6 gange så langtid som alm. jern

Havehegns låge i corten stål
Have hegn Låger fremstillet i Cortenstål med komposit, din sikkerhed både tryghed og vedligeholdelses frit.

Havelåger der holder længere

Hos Global Hegn fremstilles hegn låger der holder, slip for skæve havelåger der hænger, ved stålets styrke kan lågen holde i rigtig mange år, alle hegnslåger fremstillet i træ, begynder med tiden at hænge, lige meget hvor godt arbejdet bliver udført, så vil lågerne med tiden falde sammen eller blive skæve. Men ved hjælp af hegnslåger fra GH system hegns serien, er du sikret en solid og holdbar havelåge i rigtig mange år. Lågerne er udstyret med ruko låse og dette sikre du kan få samme lås i både hegn og hus.

Nyt hegn eller låge til huset

Mangler du nyt hegn eller en solid holdbar havelåge, så ser mere om Global hegns havelåger. Der er mange muligheder på hjemmesiden, men der er også mulighed for at få specielt fremstillet løsninger.

 

Andet til haven

Som arkitekterne altid vil lave nye og spændende løsninger, kan du også skabe rum i haven med nye tiltag og smukke løsninger.

Flot have med jern langs græsset

græs kanter i haven med rusten jern
Global Hegn kan fremstille special stål plander til dine have projekter

Man ser flere steder i landet at, rusten jern flytter ind i have miljøet. Dette skydes de mange unikke løsninger jern giver. Der findes flere løsninger til bed afskærmning og græsset kan også holdes på plads med en kant i corten stål. som ned graves langs ens græsplæne.

Hold græsset ind med kant plader i jern
Global hegn kan levere jern plader til have miljøet

Blomster kasser i stål og komposit

Her er også mulighed for flotte blomster kasser udført i design som holder, blomster kasserne kan både stå som pynt i forbindelse med havehegn eller som enkelt stående løsninger på terrasser.

blomster kassen fra Global hegn er fremstillet i corten stål
Blomster kasse med komposit og jern

Havehegns stolper kan både leveres som Corten (rust look) eller den mere normale løsning i galvaniseret stål, samt special løsninger i både rustfri stål og kobber.

Men havehegn i galvaniseret stål er du sikret et holdbart havehegn.

 

Global hegn kan levere og fremstille en masse spænderne løsninger til haver, så leder du efter mere end bare have hegn, så kontakt global hegn, de kan fremstille special løsninger og i kombination med komposit materialer og jern kan magien opstå.