TV2 tv og nyheder

TV2.dk er hjemmesiden for Tv-kanalen TV2

TV 2/DANMARK A/S er en dansk public service tv-station, der med sin seerandel på omkring 28 % [3] siden 1991[4] har været Danmarks mest sete [5][6][7][8] tv-kanal og samtidig en af landets største medievirksomheder. Virksomheden har hovedsæde på det gamle kvægtorv på Rugårdsvej i Odense og har desuden en afdeling i København. TV 2 er et 100 % statsligt ejet aktieselskab, der siden 2001 har været planlagt solgt til private. TV 2 råder over seks tv-kanaler og har aktiviteter på både internettet, forlagsbranchen, radioverdenen og rejsebranchen.

Hvis du ønsker at besøge deres Nyder bør du vælge dette link

Text tv er altid lige ved hånden, hvis Tv’et er slukket kan du fide nyheder fra tv2’s texttv her

Hvis du  søger nyheder i andre former, kunne du måske finde de rette nyheder her på vores side.

Vores nyheder er indenfor flere emner så hvis du søger nyheder indefor hundefoder, havehegn, smedearbejde eller andre gode news til hjemmet eller erhvervslivet, så er siden måske et rigtigt godt sted at starte.

Vi deler ud af links til gode nye ting om du ønsker det nye danske designet havehegn eller du ønsker det servicemindet hundefoder firma Madbussen.dk så det på siden her du kan læse om det.

Smykke firma åbner i Brøndby, firmaet som fremstiller smykkeæsker med perler fremstillet i guld, Precious Beads kan du se meget mere om på deres hjemmeside. Gør det selv smykker 

Læs om vores nyheder her på siden